Дългоочакваната автобиография на принц Хари вече официално има заглавие, корица

...
Дългоочакваната автобиография на принц Хари вече официално има заглавие, корица
Коментари Харесай

Принц Хари разкри тъжното заглавие на мемоарите си

Дългоочакваната автобиография на принц Хари към този момент публично има заглавие, корица и премиерна дата , оповестяват от.

Първоначално записките трябваше да излязат тази есен, само че бяха отсрочени поради гибелта на кралица Елизабет Втора, която умря на 8 септември.

От издателството Penguin Random House удостоверяват, че книгата ще излезе на 10 януари 2023 година в Северна Америка и Англия. Автобиографията е озаглавена “Spare ” – като се изключи че думата може да значи „ икономисан “ и „ пощаден “, в границите на кралското семейство нормално тя се употребява в смисъла на „ авариен “.

Един от изразите, употребявани за две сестри или двама братя, деца на монарха, е “the heir and the spare ” или „ наследникът и резервата “ . Затова и определеното заглавие най-вероятно препраща към ориста на принц Хари като по-малкия наследник – оставащ на назад във времето, за разлика от брата, който е пряк престолонаследник.

Автобиографията ще се състои от 416 страници , а в изказване от издателството дават обещание историята на Хари да бъде разказана със „ сурова, непоклатима почтеност “. Книгата е наричана „ удивително издание, цялостно с просветление, признание, самоанализ и мъчно извоювана мъдрост за безконечната мощ на любовта над скръбта. “
                             

За корица е употребена фотография в непосредствен проект на Хари, който гледа право напред към читателя . Аудио версията на книгата ще бъде разказвана с гласа на принца.

„ Това е най-сетне неговата история “, споделят още издателите, които издават, че “Spare ” ще ни върне „ неотложно назад към един от най-изпепеляващите облици на двадесети век: две млади момчета, двама принцове, вървящи зад ковчега на майка си, до момента в който светът гледа в тъга – и смут. “

В автобиографията Хари споделя за първи път обществено за някои моменти от живота си , измежду които погребението на Даяна. Мемоарите включват и моменти от службата му в Афганистан „ и насладата, която намира в това да бъде брачен партньор и татко “.

„ Той предлага почтен и вълнуващ персонален портрет, който демонстрира на читателите, че зад всичко, което мислят, че знаят за принца, се крие история, която е по едно и също време вдъхновяваща, самоуверен и отваряща очите. “

С приходите от книгата Хари ще направи дарения на две благотворителни организации - своята африканска благотворителна организация за ХИВ и СПИН Sentebale и WellChild.
 Принц Хари през годините  Принц Хари през годините  Принц Хари през годините  Принц Хари през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР