Дългогодишният шампион в тежка категория Владимир Кличко заяви, че настоящият

...
Дългогодишният шампион в тежка категория Владимир Кличко заяви, че настоящият
Коментари Харесай

Кличко: Джошуа е много по-добър от Фюри

Дългогодишният първенец в тежка категория Владимир Кличко съобщи, че актуалният притежател на три пояса в дивизията Антъни Джошуа е доста по-добър боксьор от Тайсън Фюри. Украинецът загуби последните два мача в кариерата си точно против Фюри и Джошуа, като първият го надделя по точки, до момента в който Джошуа го спря в 11-ия рунд.
Фюри се качва още веднъж на кръга на 9 юни

"Джошуа е доста по-добър. Той е съвършеният боксьор във връзка с техника, размер, тегло, мощ. Освен това продължава да се учи. Фюри е като пръдня във вятъра - в един миг го има, в идващия - не. В историята на бокса има доста образци за такива боксьори. Те са сполучливи за къс интервал, само че нямат дисциплината, с цел да бъдат сполучливи дълго. Пожелавам на Тайсън всичко най-хубаво, само че мисля, че му липсва дисциплината, а тя е по-важно даже от мотивацията ", разяснява Кличко.

Кобрата е на мач от борба с Джошуа, противникът е яростен

Украинецът разяснява и евентуалния конфликт сред Джошуа и Дионтей Уайлдър за обединяване на поясите в тежка категория.

"Това ще е рисков мач за Джошуа. Уайлдър е извънредно бърз поради тежестта си. Той има и добра мощ в ръцете си. Техниката му е малко дива, само че ударите му идват отвред. Трудно е да се защитаваш против него. Като цяло Джошуа има повече качества, само че Уайлдър е по-висок и по-бърз. Той няма същата тежест зад ударите си, само че е извънредно бърз. Маъчт ще зависи от това в какво въодушевление са двамата ", счита Кличко. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР