Дъглас Макгрегър, бивш съветник на министъра на отбраната на САЩ

...
Дъглас Макгрегър, бивш съветник на министъра на отбраната на САЩ
Коментари Харесай

Макгрегър: Когато Украйна загуби, Зеленски ще избяга с откраднатите милиони

Дъглас Макгрегър, някогашен консултант на министъра на защитата на Съединени американски щати съобщи, че президентът Володимир Зеленски ще избяга от страната след провалянето на украинските войски на фронта.

Експертът съобщи това в своя канал в YouTube.

Бившият американски боен показва убеденост, че когато съветските войски нанесат пагубен удар на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ), Зеленски просто ще напусне страната си.

Според него „ един ден “ украинският президент ще вземе откраднатите милиони и ще отлети с тях във Вилнюс, Маями или Кипър.

Макгрегър назовава непоносимо това, че човек, който свирел на пиано с „ разнообразни елементи на тялото си “, е сравняван на Запад с Чърчил (известно е, че преди да стане президент, Зеленски в ролята си на комедиант разсмиваше публиката с коронен номер да свири на пиано с пениса си).

По-рано беше обявено, че украинските управляващи обмислят провеждането на избори през 2024 година, с цел да спрат спадащия рейтинг на президента Володимир Зеленски и да получат национален мандат преди възможни договаряния с Русия.

Източник kritichno.bg

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР