„Дадоха ми да прочета показанията на Васил Божков по досъдебното

...
„Дадоха ми да прочета показанията на Васил Божков по досъдебното
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Нищо няма да излезе от показанията на Божков

„ Дадоха ми да прочета показанията на Васил Божков по досъдебното произвеждане против Борисов, Горанов и Арнаудова. Ако това са всички показания, съгласно мен нищо няма да излезе от цялата работа “, съобщи Георги Кадиев пред bTV.

По думите му Божков е споделил в показанията си, че е ходил в Министерството на финансите с пачки от по 500 евро и по 100 лв., които давал за подкупи.

„ Дали това е по този начин, аз не знам. Ако няма аудио или видео на предоставяне на подкупи, в случай че няма очевидци – на мен това ми звучи незадоволително за присъда. Дано да имат повече доказателства “, сподели Кадиев.

„ Аз нямам отношение към протичащото се с Борисов и Горанов. Не знам дали е правилно “, сподели още той.

„ Прокуратурата играе за Борисов. Снощи гледах изказване на прокуратурата, в което прокурор Петрова цитира какви показания съм дал. Къде е процесуалната загадка? Съдейки по законопроекта на Менда Стоянова – съзнателно има двусмислие и позволяване на друго пояснение на закона, от което Божков се е възползвал и 5 години никой не го е забелязал. Това е неуместно “, сподели още Кадиев.

По думите му най-вече се опасяват хората, които са взимали пари от Васил Божков. „ Аз съм индиректен очевидец. Аз осъждам за дейностите по текстовете, които са внасяни. Ако има единствено косвени доказателства, като моите, това няма да има триумф “, сподели Кадиев.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР