Да вярваме ли все още във вечната любов и сродните

...
Да вярваме ли все още във вечната любов и сродните
Коментари Харесай

След 45 години епична любов: Мерил Стрийп се развежда

Да имаме вяра ли към момента във безконечната обич и сродните души? Не сме сигурни след днешната вест, която шокира света. Оказва се, че една от най-дългогодишните холивудски двойки не е дружно от повече от 6 години и даже не сме подозирали!

Мерил Стрийп и брачният партньор и Дон Гъмър са взели решението да се разделят след 45-годишен брак. 74-годишната актриса и 76-годишният ваятел разкриват, че живеят настрана от цели 6 години.

В извънредно общо изказване двамата споделят:

" Дон Гъмър и Мерил Стрийп не са дружно от 6 години. Двамата постоянно ще се грижат един за различен и ще се почитат, само че взеха решение да се разделят. "

 мерил стрийп дон гъмър Getty

Новината шокира почитателите на актрисата. Съвсем неотдавна тя бе забелязана да носи брачната си халка по време на събитие. Но истината е, че Дон и Мерил за последно са видяни дружно през 2018-та година по време на Оскарите.

Двойката има четири към този момент пораснали деца - 43-годишният Хенри, 40-годишната Мами, 37-годишната Грейс и 30-годишната Луиза. Всички те са отгледани в фамилния им дом в Кънектикът, в дребното и умерено историческо градче Салисбъри. Те имат и 5 внучета.

Братът на Мерил ги среща през 1978 година. По това време актрисата към момента претърпява гибелта на приятеля си Джон Казале, който умира от рак на белите дробове по-рано същата година. Стрийп и Гъмър се женят същата година и постоянно са държали връзката си надалеч от публичността. 

 мерил стрийп дон гъмър Getty

Попитана в изявление каква е тайната на сполучливия им брак, Стрийп споделя следното:

" Трябва да бъдеш добър и да си подготвен да правиш взаимни отстъпки. Е, и да млъкваш понякога. "

Актрисата прибавя: " Няма устав по какъв начин да създадеш семейство. Винаги всичко е основано на големи взаимни отстъпки и доста диалози. "

Двамата непрестанно се поддържат взаимно в кариерите си. Дон се причислява към Стрийп на разнообразни церемонии по награждаване през годините, в това число на премиите на Академията и на БАФТА.

 мерил стрийп дон гъмър Getty

Актрисата пък е признателна на брачна половинка си по тази причина, че постоянно той се е грижил за децата, до момента в който тя е работила. Работата в екип е всичко, съгласно звездата от „ Мама Mia “. “Съпругът ми Дон беше доста зает в развъждането на децата, до момента в който аз отсъствах за по-дълги интервали от време “, казва Мерил Стрийп.

През 2017-та година Стрийп направи необичаен коментар за брачна половинка си по време на речта си, откакто завоюва премия за " Най-добра актриса ":

" На първо място желая да благодаря на брачна половинка ми Дон. Искам да знае, че всичко, което оценявам най-вече в живота си, съм получила от него. "

Остава тайнственост каква е повода за края на тази епична любовна история.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР