Да! Влизам в третия месец. Очертава се тази година да

...
Да! Влизам в третия месец. Очертава се тази година да
Коментари Харесай

Помните Ли Дебора! Съобщиха Й Новината, Която Промени Живота Й!

„ Да! Влизам в третия месец. Очертава се тази година да изчезна от музикалната сцена. Но бременността е най-хубавото нещо, което може да ми се случи. Отдавна желая да имам бебе и ето, че се получи. Много съм радостна! Досега го пазех в загадка, само че другари започнаха да ме питат, тъй като ми проличава. Имам коремче, само че си обработвам фотосите, с цел да не се вижда. Затова си ми проличава единствено онлайн, само че не и в обществените мрежи “, признава певицата.

Бременността на Дебора протича добре. „ Засега е добре – нито ми е неприятно, нито ми се повръща. До момента единствено си напълнявам “, споделя тя. Дебора споделя още, че си хапва от всичко, не съблюдава диета и не се лимитира. „ Хапвам доста сладко и тестени артикули. Вярвам, че когато дамата е бременна, би трябвало да се храни с всичко, от което има потребност “, добавя певицата. За три месеца тя е качила 8 кг.

Бащата на бебето постоянно й оказва помощ. „ Постоянно е до мен. Той е българин, само че живее в Германия от 7-8 години. Там има частен бизнес, занимава се със строителство. Но тъй като към този момент започнах да лимитирам пътуванията със аероплан, той все по-често си идва в България поради мен. Правим всичко допустимо съвсем непрекъснато да сме дружно “, споделя Дебора.

Дебора и нейният обичан мъж чакат първото си дете сн. Facebook

Тя споделя още, че желае, откакто се роди бебето, да останат да живеят в България, само че поради работата на мъжа до нея, ще би трябвало постоянно да пътуват.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР