Да се забрави предизборната лексика. Това призова председателят на парламента

...
Да се забрави предизборната лексика. Това призова председателят на парламента
Коментари Харесай

Караянчева иска да се забрави предизборната лексика

Да се не помни предизборната лексика. Това прикани ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева пред БНР. Тя посъветва както себе си, по този начин и сътрудниците си да се не помни тази лексика.

Тя посочи, че неведнъж е заявила, че ръководещата коалиция е " безусловно постоянна ". Караянчева не черпила убеденост почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, че настоящето ръководство няма опция.

" А какво в действителност сподели господин Доган по-различно от това, което ние приказваме и това, което всички знаем ", запита Караянчева.

Ако Доган и Карадайъ имат разлики би трябвало да си ги уточнят, счита ръководителя на Народното събрание. По нейните думи това са вътрешнопартийни работи.

" Аз мисля, че всички знаем, и опозицията несъмнено, че вотът не се внася, с цел да провокира нови избори, едвам прикове обществото внимание в един спор, в който опозицията ще атакува, а ръководещите по този начин ще описват какво са създали през миналите 8 месеца ", съобщи Цвета Караянчева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР