Да се научим да бъдем големи и да запазим физиономия.

...
Да се научим да бъдем големи и да запазим физиономия.
Коментари Харесай

Христо Иванов към съпартийците: Трябва да се научим да бъдем големи

Да се научим да бъдем огромни и да запазим физиономия. Това сложи като задача на съпартийците си водачът на Да България Христо Иванов от трибуната на националната партийна конференция и позволи, че ще има предварителни парламентарни избори.

" Има един уют на дребните мащаби, от който би трябвало да излезем ", сподели им той и насочи вниманието към идващите 3 години.


Макар и най-малки в обединението, на " Да България " се пада особена роля в обновяването на политическото пространство, изрично съобщи Иванов и прикани: " Да подсигуряваме значимите за нашия ценностен код неща и да имаме основна роля в метода, по който ще подходим към локалните избори.

Според Христо Иванов в идващите 3 години, с изключение на локални и европейски избори, с доста висока сигурност ще има и парламентарни. Това е интервалът, в който ще се предопределят изискванията, претендентите и тематиките за президентските избори, добави той.

" Не можем да си позволим силите отвън статуквото да се явят разпарчатосани и да дадем късмет на статуквото да се презареди ", акцентира Иванов. Той прикани съпартийците и симпатизантите: " Трябва да сме доста активни; да продължим да постановяваме модела на трансформационните политики по този начин, че да запазим ролята и възприятието на човека; да дадем принос политиката да не е интриги, а поле на огромните хрумвания ".

По думите му, българската политическа система е болна и правосъдната промяна е част от усилието не просто да отговорим на някакви рекомендации, а да променим изискванията за това по какъв начин се прави политика в България.  Нямаме естествения правосъден инструментариум за решение на въпроса отговорността на обособени човеци.

Като път за излекуване на политическата система Иванов уточни лансираната конституционна комисия в Народното събрание, посредством която ще се търси необятен консенсус за промени в Конституцията. " Но има едно огромно " само че " - който си мисли, че това може да се случи без Гешев да бъде разкаран, доста бърка ", означи Иванов. По думите му, до момента в който Гешев е основен прокурор, опцията да разграничим самостоятелните проблеми от политическото посланичество, няма да сработи. " Готови сме да водим разговор, само че Гешев би трябвало да си върви и най-добре да последва образеца на господин Цацаров ", съобщи Иванов и бе пресечен от овации.
Христо Иванов изясни за какво ще бъде избран отново
" Не ме пускат, преди да съм си довършил работата ", по този начин водачът на " Да България " Христо Иванов изясни предстоящото му преизбиране на пост...
Прочети повече
В политическия си отчет Христо Иванов посочи ролята на " Демократична България ". Демократична България сподели, че може да постанова дневен ред, акцентира той. " Постигнахме стратегическата си цел - да осигурим на България ръководство, което да изолира тези обединения, които са статукво ", посочи още водачът на " Да България ".

Обявявайки курс към разработване на резистентен модел на икономическо развиване и софтуерна промяна, Иванов моли към съпартийците да опитат да бъдем инструментът за тази промяна, по този начин, че тя да води към по-добро, а не просто да се случи.

Иванов изрече отрицание на модела на капсулация и се разгласи за отваряне за нови лица, младежи и представители на мюсюлманската общественост.

Пред делегатите той изясни, че приема номинацията да бъде избран отново за ръководител, тъй като смята, че не си е довършил работата и даде обещание: " Ще си я довърша, без да се застоявам ненужно ". 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР