Да намерите точния партньор за вас може да бъде трудна

...
Да намерите точния партньор за вас може да бъде трудна
Коментари Харесай

Признаци, че сте намерили сродната си душа

Да намерите точния сътрудник за вас може да бъде сложна задача. В живота си човек среща доста хора, има връзки с сътрудници, другари, даже и с някого, който е срещнал в интернет. Но малко хора биха споделили „ срещнах сродната си душа ”. Понякога това може да се случи от боязън да не се разочаровате или пък не сте сигурни към момента в връзките с сегашния човек до вас. Как обаче можете да усетите, че сте намерили мечтаната половинка?

Той споделя фантазиите си с вас. Първият знак, на който би трябвало да обърнете внимание за това дали приятелят ви е подобаващият за вас е той да споделя фантазиите си с вас и освен това – вие сте част от фантазиите му. Той към този момент гради бъдещето си, като включва и вас в него. Съобщава ви всяко огромно решение в живота си и поставя старания да ви накара да се почувствате ангажирани колкото е допустимо повече.

Той ви поддържа във всичко, което вършиме. Той е сродната ви душа, в случай че ви поддържа във всичко, което вършиме. Винаги, когато имате концепция в мозъка си, той е първият, който ви поддържа. Когато нещата станат сложни, той е там, с цел да ви утеши и да ви вдъхне кураж, а когато най-сетне съумеете, той е първият, който ви поздравява за вашата упорита работа. Той е непрекъснатата канара във вашия живот, на която знаете, че постоянно можете да се опрете, когато нещата станат сложни.

Казва нещата такива, каквито са. Партньорът ви не се опасява да ви каже мислите си. Ако той има друга позиция от вашата или нещо е прекомерно рисковано, той ще ви уведоми. Той не прави това, единствено с цел да стартира спор или да ви изнерви, а вместо това се грижи задоволително за вас, с цел да ви каже и да ви осведоми за вземането на положително решение. Точният човек постоянно ще избере да бъде почтен с вас и да ви каже, че е подобен, вместо да ви утешава с неистина.

Той ви разрешава да бъдете себе си. Наистина можете да кажете, че той е вашият човек, в случай че ви дава независимост. Може да срещнете някои мъже в живота си, които управляват, тъй като те желаят тяхната жена да е точното изображение, което имат в главата си. Човекът за вас в никакъв случай няма да ви разреши да се чувствате зле от това, че сте себе си, тъй като той в действителност ви обича такава, каквато сте.

Той ви пази всякога, когато може. Той ще ви пази при всяка опция от външни проблеми, други другари и даже от личното си семейство, изключително когато знае, че не грешите. Важно е мъжът, който обичате, да застане на ваша страна по време на тези груби разногласия, тъй като в този момент ще се нуждаете от неговата поддръжка повече от всеки път.

Той ви кара да се смеете всеки ден. Ако можете да се смеете с него всеки ден, то той е сродната ви душа. Ако има нещо, което е по-обвързващо от доверието във връзката, това е другарството. То се гради върху споделен опит и споделен комизъм. Никога няма да се уморите да прекарате остатъка от живота си с мъж, който може да ви разсмее за най-глупавите неща.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР