Да намериш половинка след 30-те не е толкова лесно, колкото

...
Да намериш половинка след 30-те не е толкова лесно, колкото
Коментари Харесай

Няколко важни съвета за запознанството след 30

Да намериш половинка след 30-те не е толкоз елементарно, колкото когато си на 20. Пораснали сте, изборите са се стеснили, разпоредбите на играта са се трансформирали. Въпреки това, животът е пред вас, вие към момента сте в разцвета си и би трябвало да имате задоволително религия, че любовта скоро ще се появи. Следвайте тези няколко значими правила, които ще ви оказват помощ да намерите верния човек.

Възрастта е единствено цифра

Не си мислете, че след 30-те никой няма да ви хареса и да ви пожелае. Доста мъже избират зрелите дами, тъй като те към момента са секси, а преимуществото им е, че имат повече опит от 20-годишните. Вие сте в една прелестна възраст и би трябвало да употребявате това позитивно, а не да си повтаряте, че към този момент сте прекомерно остаряла.

Решете какво тъкмо желаете

Когато бяхте на 20, може би сте желали да излизате с човек, който кара хубава кола и да ви прави хубави дарове. Е, в това няма нищо неприятно.  Но в този момент, когато сте на 30, знаете, че желаете доста повече от това. Затова преценете тъкмо какъв мъж търсите, кои са най-важните качества за вас и по този начин няма да си губите времето с несъответствуващи момченца. Ето една тактичност, която може да ви помогне: Запишете имената на мъжете, които, с които сте излизали неотдавна. До всяко име напишете 5 неща, които сте харесали в тях, и 5, които ви нервират. Оставете листата и се върнете към него след няколко дни. Прочетете го внимателно-вероятно ще забележите някои значими повтаряне. Положителните качества, които се повтарят най-често, са тези, които желаете от своя сътрудник.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР