Да използваме или да не използваме сулфати - това е

...
Да използваме или да не използваме сулфати - това е
Коментари Харесай

7 съставки, които е добре да избягвате, ако имате къдрава коса

Да използваме или да не използваме сулфати - това е въпросът.

Като човек с къдрава коса може да ви се коства, че е невероятно да сте осведомени за това какво е положително или неприятно за вашите къдрици. На всеки избор на доверие, който дадена съставна част получава, се намира някой различен, който се кълне в нейна щета.

Независимо дали занапред стартирате да се наслаждавате на къдриците си, или от години се грижите за естествената си текстура, постоянно има доста неща, които би трябвало да вземете поради, когато става въпрос за съставки. Някои артикули са постоянно нездравословни, до момента в който други стават проблематични при несъразмерна приложимост.

Продължавайте да четете, с цел да разберете кои съставки може да желаете да избягвате съгласно специалистите (дерматологът доктор Джошуа Зейхнер и трихологът Кари Уилямс) на.
 7 съставки, които хората с къдрава коса би трябвало да заобикалят  7 съставки, които хората с къдрава коса би трябвало да заобикалят  7 съставки, които хората с къдрава коса би трябвало да заобикалят  7 съставки, които хората с къдрава коса би трябвало да заобикалят
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР