Да бъдеш позитивен се е превърнало почти в диктат. Много

...
Да бъдеш позитивен се е превърнало почти в диктат. Много
Коментари Харесай

Позитивност на всяка цена: кога става вредна и как да бъдем емоционално гъвкави

Да бъдеш положителен се е трансформирало съвсем в диктат. Много хора ни споделят, че непременно би трябвало да гледаме на живота от светлата му страна. Но когато обитаваме прекалино покрай границата с крайния позитивизъм , рискуваме да отблъснем отрицателните страсти. А въпреки всичко те ни оказват помощ да вървим напред и даже да бъдем по-здравомислещи и стъпили на земята. Емоциите не са наши врагове , те ни учат на доста неща за нашите граници, потребности и стремежи.
 image2_16x9.png Хороскопът за ОКТОМВРИ: време за естетика и заслужени достижения, внимавайте в общуването На фокус
Да се усмихваме - дори когато не се усещаме добре - е инстикт. Същото като да отговаряме с „ Добре съм “, когато въобще не сме в въодушевление.

Погледнете единствено всички книги, които ни приканват да бъдем положителни и да гледаме на нещата САМО от положителната им страна. Но истината е, че с цел да притеглим положителни неща, би трябвало да знаем кои неща не желаем, а това няма по какъв начин да се случи, в случай че сме изключили емоциналния си компас.

Нека създадем равносметка в галерията и да се научим да бъдем прочувствено гъвкави:
 Как да бъдем прочувствено гъвкави  Как да бъдем прочувствено гъвкави  Как да бъдем прочувствено гъвкави  Как да бъдем прочувствено гъвкави
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР