Да бъдеш футболист на Левски е достатъчно мотивиращо и поставянето

...
Да бъдеш футболист на Левски е достатъчно мотивиращо и поставянето
Коментари Харесай

Васил Панайотов: Да играеш за "Левски" е достатъчно голяма мотивация

Да бъдеш футболист на " Левски " е задоволително мотивиращо и слагането на спомагателни цели е излишно, съобщи полузащитникът на " сините " Васил Панайотов, който беше един от най-хубавите играчи на тима в мачовете от първия квалификационен кръг на Лига Европа против черногорския " Сутйеска ". Той изясни, че тимът е изцяло подготвен за мачовете от втория кръг против " Хайдук " и в случай че играчите на " сините " съблюдават треньорските инструкции, ще бъдат спечелили в двата дуела.

" В тима всичко е обикновено. Възстановихме се от предходния кръг, упражняваме, усещаме се добре и сме подготвени за мача. Ако бъдем съсредоточени и осъществим на най-много това, което желае треньорският щаб, нещата ще се получат. " Хайдук " е по-сериозен отбор (от " Сутйеска " ), само че ние сме ги разучили, усещаме се добре и сме подготвени за дуела. Хубавото е, че сме посетители. Не би трябвало да позволяваме неточности, а на нашия стадион би трябвало да покажем още по-добра игра. Който е по-концентриран, той ще завоюва ", сподели той.

На въпрос дали Спас Русев е бил в съблекалнята на " Левски " в понеделник и дали е надъхал футболистите, той отговори: " Да, присъстваше. Поздрави ни за продължаването, само че останалото не би трябвало да излиза от съблекалнята. Ние сме спокойни и се сработваме с всеки минал ден. Ние играем за " Левски " и не е нужно някой да ни слага цели. Искаме да продължим допустимо на първо време, без значение с кой играем ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР