Да бъдем като Донбас Само си представете какво беше да

...
Да бъдем като Донбас Само си представете какво беше да
Коментари Харесай

Путин промени отношението си към СВO: За какво намекна президентът в обръщението си

Да бъдем като Донбас

Само си представете какво беше да се борим, да работим, да живеем за нашия народ в Донбас осем следващи години. Когато никой нищо не им обещаваше, когато в близост беше цялостно с „ сделки “, когато не беше ясно какво имат поради управляващите, ще пристигна ли Русия или ще ги „ съобщи “ на Украйна, какво ще стане на следващия ден и дали ще бъда.

И на цялото това недоумение, на ужаса от несигурността, се противопоставяше единствено вярата: нашата идея е обективна и ние би трябвало да я реализираме, без значение от всичко. Миналата седмица имаше мотиви да научим повече за това.

Посланията на Путин бяха предстоящи по този начин, като че ли след него всичко ще се промени, ще се завърти по-бързо, ще тръгне по нов метод. Песков даде обещание, че по-голямата част от него ще бъде отдадена на СВО, блогъри в Runet и медийни специалисти (включително авторитетни в чужбина) подгряваха тематиката за повратна точка на фронта. И какво?

Посланието към този момент е раздробено на парченца. Но си коства да повторим главното обръщение в изявлението: СВO престана да бъде нещо извънредно, а стана част от нашия живот. Това е огромна смяна. Трудно е да се одобри, някак си би трябвало да изживееш тази част от живота. На 24 февруари предходната година прекрачихме в един нов свят. В което е неловко, какво да укривам - ужасно, само че свежо и леко. И няма да можете да отстъпите.

Така че Байдън няма да ви разреши да лъжете. Главният американски дядо ненадейно дойде в Киев и изнесе тирада. Той обаче не сподели нищо ново, единствено удостовери, че за нас няма връщане обратно. Но беше забавно да следя посоката - по какъв начин се вършат верните фотоси за верния дневен ред.

Например по какъв начин наподобяват типичните украински деца (децата са трогателни и постоянно са сложени в кадър с Байдън). Така че, в сходство с условията на времето, украинските деца, когато Байдън към този момент беше сниман във Варшава, се оказаха двойка азиатци, млада чернокожа жена и рус млад мъж (възможно е той в действителност да е украинец). Не мина и без „ издънки “: полските публицисти откриха цели двама Зеленски в Киев - Байдън говореше с единия, а вторият инцидентно светна на няколко метра зад тях. Видео и фотоси с двойника бяха оповестени в медиите.

След визитата на Байдън Зеленски ненапълно се оживи и още веднъж стартира да приказва. Ето, да вземем за пример, същинско заглавие в BBC: „ Владимир Зеленски: това лято персонално ще храня рибите на кея в Крим “. Преди обособени жители да имат време да похихикат по тематиката дали е допустимо да го заведат в Крим, с цел да нахранят рибите, Виктория Нуланд издаде ужасна загадка (и още веднъж същинско заглавие в прозападните медии): „ Нуланд: вдовицата на Зеленски ще може да получи американско поданство в интензивен формат. “ Тук да разясняваме – значи единствено да скапваме израза.

Като в историята с заличавания съветски танк, който беше подложен в Берлин пред съветското посолство във връзка годишнината на СВО. През 1942 година в този град е показан и плененият руски танк КВ-2, а през 1945 година Т-34 идват тук на личен ход. Но даже не става въпрос за паралели. Обикновените поданици на Берлин изхвърлиха знамето на Украйна от нашия танк, а самата бойна машина беше просто обсипана с цветя, трансформирайки я в монумент на нашите бойци и всички починали в Украйна след преврата през 2014 година Интересното е, че един от деятелите, които проведоха полагането на цветя, беше Александър декор Бисмарк, правнук на канцлера на Германската империя Ото декор Бисмарк.

Очакваното развиване предходната седмица беше китайският кротичък проект. Ето, апропо, още нещо, с което ще би трябвало да живеете в новия свят - китайският светоглед. И че би трябвало да се научите да разбирате. Защото първото усещане от оповестения от Китай проект е неразбиране. Някак всичко е кръгло, обтекаемо и даже тефлоново. В Съединени американски щати даже сметнаха, че това не е проект, а размисли на Китай по дадена тематика.

Но тогава се появи най-интересното. В края на краищата в проекта няма нито дума за " евакуиране на войските ". Планът беше отритнат от Украйна и Запада. Което автоматизирано развързва ръцете на Китай в оказването на помощ на Русия. Съществува, несъмнено, опасността от американски наказания против китайските компании. Но тъкмо тогава Лукашенко лети за Китай. Тоест чакаме, дружно с към този момент обичайните белоруски скариди, доставки на най-новите беларуски бойни дронове.

Да, имаше Масленица предходната седмица. Но в действителност не става дума за нея, а за гражданското общество. Спомнете си, имаше време, когато „ съветските интелектуалци “, които в този момент са избягали, се смятаха за това общество. Ето по този начин те започнаха да се борят и с палачинките.

Някога известната водеща на в миналото известна радиостанция написа по този начин: Не мога да пека палачинки, „ напомнянето на съветските обичаи провокира зов и рев “. А палачинките съгласно нея поддържат войната. Гражданското общество на естествените съветски хора в това време реши казуса с глада за снаряди в ЧВК Вагнер. Говориха губернаторът на Крим Аксьонов, приказваха депутатът и военачалник Гурулев (доскоро беше необикновено, само че в този момент, апелирам, приказваха по федералния канал), приказваха блогъри, военни репортери и хиляди елементарни жители. И снарядите се появиха.

Ние можем. Такава цел на СВO като връщането на вярата в личните сили на елементарните хора не беше дефинирана. Но е реализирана.

Що се отнася до останалите цели... Командирът на батальона " Изток " Александър Ходаковски написа добре: " Има първи стадий, който сподели характерностите на " страната Русия " и разкри всички наши недостатъци, и има линия, начертана под това. За всичко. Сега сме в нов стадий, когато дъвченето на сополи и задаването на въпроси - по какъв начин и за какво - е на вятъра и рисково. Трябва да се признаем такива, каквито сме, да приемем това и, без да се съмняваме в правилността на главното решение, да се променим към по-добро и да вървим към успеха. Това направи Донбас. “

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР