Д-р Самер Ганум, началник на Отделението по ортопедия и травматология

...
Д-р Самер Ганум, началник на Отделението по ортопедия и травматология
Коментари Харесай

В „Уни Хоспитал“ успешно се извършва смяна и ревизия на тазо...

Д-р Самер Ганум, шеф на Отделението по ортопедия и травматология на МБАЛ „ Уни Хоспитал “, и екипът му в правят ревизионно ендопротезиране на тазобедрена и колянна става. Д-р Ганум показва, че проверка на става може да се наложи заради изхабяване на импланта, зараза на сменената става, неустойчивост на импланта, алергична реакция и други В случай, че пациентите имат недоволства, би трябвало да посетят ортопед-травматолог, който прави промяна и проверка на стави.

Ортопедичното поделение в лечебното заведение разполата с съвременна техника, посредством която се прави съответното лекуване от висококвалифицирани експерти. При нужда пациентите се насочват за следващо лекуване в Отделението по физиотерапия и рехабилитационна медицина.

“В Отделението разполагаме с разнообразни типове стави от френски, американски, немски, швейцарски, български производители. В взаимозависимост от степента на болестта и положението на пациентите, интервенцията може да бъде осъществена посредством челен, непряк или заден достъп. Оперираме пациенти от цялата страна, като огромна част от тях са за ревизионно ендопротезиране на тазобедрена или колянна става “, показва доктор Ганум.

Основните действия, които се правят в Отделението са:
•Ендопротезиране и проверка на огромни и дребни стави;
•Реконструктивна костно-ставна хирургия;
•Травматологични операции;
•Ортопедични операции;
•Хирургия и микрохирургия на ръка;
•Артроскопска хирургия.
 За спомагателна информация: тел. 0878 286 553; 0357/88 581; 0877 430 120
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР