Cloudflare старта на защитна услуга, която да защитава уебсайтове от

...
Cloudflare старта на защитна услуга, която да защитава уебсайтове от
Коментари Харесай

Cloudflare представиха нова програма за защита на сайтове срещу JavaScript атаки

Cloudflare старта на защитна услуга, която да пази уеб страници от офанзиви от вида на Magecart и други, основани на JavaScript нападения към интернет запаси. PageScript, както е името на инструмента е единствено първата стъпка към самодейност, ориентирана към отбрана от сходни офанзиви, като те показаха дружно с нея и платформата на Script Monitor.

„Мисията ни е да помогнем за основаването на един по-добър Интернет. Това се простира до браузърите на крайните консуматори, където ние виждаме обезпокоително нарастване в офанзивите през последните няколко години. С Page Shield, ние ще помогнем приложенията да отблъскват тези офанзиви и да пазят сензитивните данни на потребителите защитени“, пишат Cloudflare.

„Script Monitor е едвам началото за упоритостта, която Cloudflare има за Page Shield. Когато е включен, той записва с времето JavaScript зависимостите на вашия уебсайт. Когато се появи нова такава взаимозависимост, ние ви уведомяваме, тъй че вие може да разследвате, с цел да разберете какви промени може да очаквате. Това ще ви помогне да идентифицирате злоумишленици, които модифицират приложението ви, с цел да изискат нов, злотворен JavaScript файл“. Функционалността ще е налична за всички клиенти на Business и Enterprise проектите гратис, допълват Cloudflare.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР