Cлaви Tpифoнoв и Любo Heйĸoв отново се събират! Шоуменът е

...
Cлaви Tpифoнoв и Любo Heйĸoв отново се събират! Шоуменът е
Коментари Харесай

Любо Нейков мести „Комиците” при Слави

Cлaви Tpифoнoв и Любo Heйĸoв още веднъж се събират! Шоуменът е направил оферта на бащата на „ Комиците ” да реалокира занимателното шоу, което се излъчваше по Би Ти Ви в неговата телевизия, научи HotArena. Идеята била към момента в зародиш, само че се очаквало да се осъществя през идната година.

Според осведомени, Любо към този момент е подготвил сходно на „ Комиците ” шоу с ново заглавие—„ Кралете на хумора ”, което сега е в развой на създаване. Трифонов пък виждал златен късмет да избави рейтинга на „ 7/8 ТВ ” с ново занимателно предаване, което да вдигне гледаемостта на малкия екран му.
Πpъв зa oбeдинeниe c някогашния cи шeф Cлaви зaгoвopи Любo Heйĸoв, ĸoйтo във видeoчaт c ĸoлeгaтa си Kитoдap Toдopoв cпoдeли, чe имa идeя да paбoти зaeднo c Kpacи Paдĸoв, c ĸoгoтo ce пoзнaвaт oт гoдини.

„ Със Слави се разделихме другарски. Почти! Не е имало търкания. 9 години от живота си съм прекарал там. Лоша дума за това време не мога да кажа. Имаше моменти, когато ни плащаше заплати даже, когато бяхме без работа, а през това време търсеше друга телевизия за предаването. Държал се е доста, доста добре. Държал се е и не чак толкоз добре. Поводът да си потегли бе, че имах проекти и планове в главата си, които му предложих да вършим. Той все ги отлагаше, отлагаше, очевидно не искаше да ги прави. И това беше мотив да потегли в лична посока. И доста бързо се видя резултата от това, което направих самичък. Теоретично би могло да създадем нещо дружно. Въобще не храня никакви неприятни усеща към него, дори в противен случай. Били сме си взаимно потребни ”, съобщи в онлайн предаването на Китодар „ Geo Guess ” комикът.

Именно с помощта на Нейков в екипа на Дългия попаднал най-хубавият му комедиант Краси Радков. Когато решил да напусне Слави, Любо довелсвоя другар от студентските години в НАТФИЗ Краси за собствен заместител. Впоследствие рокадата се оказа същински удар за „ Шоуто на Слави ”, защото Радков се трансформира в златната кокошка за Дългия.
„ Жалко е, че „ Комиците “ го спря малкия екран. В  момента не вземам участие в нищо, само че замисляме шоу с Краси Радков,  с който се чуваме съвсем всеки ден. Е, да, в случай че Слави ме предложения в малкия екран си, за какво да не отида. Всичко е въпрос на договаряния ”, изясни още Любо. След присъединяване му в онлайн предаването Трифонов се свързал с него и му преудложил да реалокира сваленото от Би Ти Ви шоу в неговата телевизия „ 7/8 ТВ ”.

„ Комиците ” потегли през зимата на 2007 година и за малко се трансформира в огромен шлагер измежду феновете главно поради положителните артисти, ангажирани там. Макар че от време на време скечовете в предаването бяха много плоски, за доста хора се оказа прелестно да ги гледат в осъществяване на едни от най-хубавите ни театрали. За високия рейниг немалка заслуга имаше и фактът, че шоуто бе позиционирано в праймтайма в петъчната вечер - от 21 часа. Няколко години по-късно обаче то бе изместено след 22 ч. в събота и това се отрази на гледаемостта му. Много от почитателите на предаването по този начин и не можаха да се настроят на новата му периодичност и престанаха да го гледат. След свалянето на паметното шоу поради все по-рехав рейтинг, Любо разгласи, че предаването стопира, само че екипът продължава да снима филми. В момента двамата със съдружника му Евтим Милошев са се фокусирали върху сериала „ Откраднат живот ”. Нов сезон за другия техен план – сериалът „ Столичани допълнително ”, Нейков е безапелационен, че няма да има.

„ Работа за сътрудниците комици Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Кръстьо Лафазанов, постоянно ще има, тъй че те в никакъв случай няма да останат на пътя ”, разяснява обстановката бащата на „ Комиците ”, писа Уикенд.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР