Civilization 6: The Gathering Storm ще е вълнуващо допълнение към

...
Civilization 6: The Gathering Storm ще е вълнуващо допълнение към
Коментари Харесай

Османската империя влиза в света на Civilization VI

Civilization 6: The Gathering Storm ще е вълнуващо допълнение към света на известната игра. Анонсиран в края на предходната година, експанжънът излиза в средата на идващия месец, само че Firaxis не престават да прибавят нови и нови цивилизации тук.

Дойде и ред на Османската империя да навлезе в света на играта. Тя ще бъде предвождана от Сюлейман Великолепни и ще има благоприятни условия за спомагателни бонуси, в случай че завладявате други територии.

Уникалната дарба на османците се споделя Велик везир. Тя отключва Ибрахим, единственият властник, който може да бъде подложен да ръководи в непозната цивилизация.

Уникалната бойна единица на Османската империя са еничарите. Те заменят бойците с мускети и са по-евтини за основаване, само че лишават точки от Population за града, в който биват поставяни, в случай че не са в непознат за империята град.

Друга неповторима бойна дарба за тях ще е е дарданелското оръдие. Освен, че построяването му е надалеч по-бързо от оръжие от този клас, с него вие получавате специфични
бонуси в Combat Strength.

Gathering Storm е вторият експанжън за Civilization VI и показва нови технологии, инженерни планове и Световния конгрес. Той прибавя осем нови цивилизации и девет огромни водача. Фокус на Gathering Storm ще е въздействието, което човек е оказал на своята среда и планета, като с изключение на прибавянето на голям брой пагубни естествени катаклизми, като вулкани и трусове, тук се обръща внимание на световните климатични промени и стопляне, които ще бъдат отразени във втората половина на експанжъна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР