Чувствали ли сте, че нещо ви липсва или нещо не

...
Чувствали ли сте, че нещо ви липсва или нещо не
Коментари Харесай

Китайският тест, който разкрива какво ви липсва и как да го върнете в живота си

Чувствали ли сте, че нещо ви липсва или нещо не е както преди, само че не можете да си обясните какво тъкмо ви тревожи? Е, както постоянно ви убеждаваме с разнообразни проби за интуицията, подсъзнанието ви крие секрети, за които може да не подозирате.

Важно е обаче да си ги изясните, с цел да избегнете вътрешното незадоволство, което постоянно може да трови живота и връзките ви с хората.

Според този тест с кристали, известен в китайската медицина, всички ние сме привлечени и по тази причина носим цветовете и камъните, чиито сили по някакъв метод ни „ липсват “. Вие евентуално не знаете кои тъкмо са тези камъни, както и какви са техните вълшебен сили. Затова и би трябвало да изберете един от тях, без да се замисляте изключително, и да се оставите на интуицията си:

 тест с камъни iStock

Тези 6 отличителни скъпоценни камъка излъчват друга галактическа сила, като ни оказват помощ да се приспособяваме към избрани условия. Ето кой е камъкът, който избрахте, какво разкрива той за това, което ви липсва сега, и какво да извършите, с цел да го върнете в живота си:
 Ето какво ви липсва сега и по какъв начин да си го върнете:  Ето какво ви липсва сега и по какъв начин да си го върнете:  Ето какво ви липсва сега и по какъв начин да си го върнете:  Ето какво ви липсва сега и по какъв начин да си го върнете:
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР