Чували сте, че тя е източник на разтърсващо удоволствие. Чували

...
Чували сте, че тя е източник на разтърсващо удоволствие. Чували
Коментари Харесай

Всичко за G-точката - на един дъх от специалистите

Чували сте, че тя е източник на разтърсващо наслаждение. Чували сте, че е единствено мит. Кое е вярното, в последна сметка? В тази къса публикация ще разберете истината!

Съществува ли G-точката?

Да! При някои хора тя е доста мощно изразена, при други - не чак толкоз, само че е реалност, че я има. Някои учени дори настояват, че при процеса, в който женският ембрион минава в мъжки, G-точката се трансформира в простата при мъжа!

Какво тъкмо е G-точката?

Съвкупност от нервни окончания и еректилна тъкан, ситуирана от външната/горната страна на вагината (откъм корема). Еректилна тъкан? Да, това значи, че когато дамата е възбудена, тази тъкан усилва размера си – тъкмо както пениса при мъжа.

Защо тази зона доставя наслаждение?

Когато сте възбудена, масажът на G-точката работи може да ви докара до оргазъм – това е мощна ерогенна зона. За доста дами, този тип стимулация води до по-различни, по-дълбоки оргазми от клиторните и вагиналните. С вибратор можете да стигнете до разбъркан оргазъм, който включва и трите типа по едно и също време!

Чувала съм, че в случай че се разтривам там, ще се напишкам. Така ли е?

Не. G-точката заобикаля уретрата и когато сте възбудена, цялата тази зона ще се изпълни с " любовна " течност, която не е урина. Възможно е част от нея да премине през уретрата и да усетите нещо като апел за уриниране – само че не е същото, това се назовава женска еякулация.

Как да намеря G-точката си?

Това може да стане с ръка, с сътрудник или с играчка за G-точка стимулация (с закривен връх). Първо, би трябвало да се възбудите - както вие си знаете:) След това свийте пръсти в жанр „ ела тук “ и ги вкарайте във вагината си. G-точката следва да е нараснала размера си и ще има по-изразена текстура, сходно на орех, само че не по този начин твърда, несъмнено. Ако не ви е комфортно с пръсти, доста по-лесно е да употребявате играчка.

Намерихте я! Сега вижте до какво наслаждение ще ви докара. Опитайте с друг напън и скорост на игра, усетете по какъв начин мястото се затопля и по какъв начин оргазмът се разлива по тялото ви! Източник: SexWell

Играчки за G-точка, които предлагаме ние:

Patchy Paul G5,  Delight,  Paul and Paulina,  Moody,  Stronic Bi,  Rock Chick
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР