Чутовен скандал наблюдаваха зрителите на Лице в лице“ между издателят

...
Чутовен скандал наблюдаваха зрителите на Лице в лице“ между издателят
Коментари Харесай

Александър Симов и Манол Пейков си спретнаха чутовен скандал в ефир заради войната в Украйна


Чутовен скандал следиха феновете на „ Лице в лице “ сред издателят и политик Манол Пейков и Александър Симов от Българска социалистическа партия по тематиката за войната в Украйна. Дискусията се разгорещи през цялото време, когато гостите дадоха отговор на въпрос дали е редно посланикът на Русия Елеонора Митрофанова и беларуския ѝ сътрудник да участват на формалното разкриване на 48-то Народно събрание.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7639
Повечето български жители посрещнахме, подпомогнахме и се отнесохме човешки с бежанците от Украйна. Ако влагахме толкоз пристрастеност, колкото по въпроса с украинските бежанци, щяхме да сме Швейцария на Балканите, стартира Александър Симов.

„ Българите изнесоха на гърба си бежанската рецесия “, добави Манол Пейков.

Въпросът за това дали украинският президент Володимир Зеленски да приказва в българския парламент на откриването на новия парламент очевидно подразни Симов. „ Дразнещо е централният въпрос за откриването на Народно събрание да е дали Митрофанова ще участва или дали Зеленски ще приказва. Политизирането на протокола е метода на някои партии да изчегъртат главния проблем пред българското общество, като преследването на порочния модел на ръководство на ГЕРБ, изясни той.

„ В Украйна се води борба сред положителното и злото. Сесията на Организация на обединените нации гласоподава с голямо болшинство, че анексирането е нелегално и Русия неотложно би трябвало да си изтегли войските от украинска територия. Това са фундаментални въпроси. Въпросът е основен и за нас. България би трябвало да заеме мястото си измежду цивилизованите страни. Затова тябва да дадем оръжие на Украйна “, акцентира Пейков.

„ Плаши ме пристрастеността на доста хора, които считат, че войната би трябвало да продължи “, призна Симов. Тук Манол Пейков го прекъсна и сподели, че това го желае единствено Русия.

Той му напомни, че когато преди време Украйна става самостоятелна страна, тя се отхвърли от нуклеарното си оръжие, а Русия дава обещание да не я атакува. Сега Русия я атакува вероломно. Не можеш да преговаряш с терорист, няма по какъв начин да се биеш с голи ръце против гаубиците. Само по този начин се приказва с такива хора – от позицията на силата “, уточни Манол Пейков.

„ Колко време си представяте да продължи тази война? “, попита го Александър Симов. Колкото би трябвало – отвърна му съперникът му.

„ Аз съм бил в Донбас и там мир нямаше, водеше се вътрешна война. Това е народ, който се пази “, съобщи Пейков.



„ Хората желаят България да не бъде забърквана в спор и да е на страната на мира “, акцентира представителят на Българска социалистическа партия.

„ Няма страна на мира, има страна на Ким Чен-ун, Даниел Ортега, Башар Асад и Александър Лукашенко. Това са хората, които поддържат Путин. Целият свят сподели думата си. Нашето място е при цивилизования свят “, развика се Пейков.

„ Това, че светът има някакво мнение не значи, че България би трябвало да го следва. Ние би трябвало да сме на позицията да се спре войната “, отвърна му Симов.

„ Няма по какъв начин да се разсъждава по различен метод. Мирът ще настъпи, когато бъде изтласкан от Украйна и последният руснак “, разгласи съперникът му.

„ Аз приказвам от името на естествените български жители, които не желаят да заемаме страна, да гледаме личните си проблеми “, сподели Александър Симов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР