Чуждестранните студенти ще могат да останат във Великобритания до две

...
Чуждестранните студенти ще могат да останат във Великобритания до две
Коментари Харесай

Чуждите студенти във Великобритания ще могат да останат две години след завършване

Чуждестранните студенти ще могат да останат във Англия до две години след завършването си, с цел да си намерят работа. Това гласят нови оферти на вътрешното министерство.

Те трансформират промяната от 2012 година, прокарана от тогавашния вътрешен министър Тереза Мей, която даваше на неотдавна приключилите единствено 4 месеца да си намерят работа.

Около 450 хиляди задгранични студенти всяка година идват във Англия, а мярката ще се отнася за тези, започващи образованието си следващата година, написа Би Би Си. Те ще би трябвало да се обучавали в институция, която организира имиграционни инспекции.

Няма да има ограничавания за това какъв тип работа ще стартират те, нито на броя хора, които ще могат да се възползват от снадки период.

" Ако някой се е нуждаел от доказателство за нов метод към имиграцията ", това е то, разяснява редакторът на Би Би си Марк Ийстън. " Тереза Мей сътвори " враждебна атмосфера " към миграцията с упоритостта да понижи новопристгащите до десетки хиляди, а Борис Джонсън даде обещание да се откаже от тази цел и да насърчи " най-хубавите и най-умните " да живеят и работят в " световна Британия ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР