Чудо е нужно на Арда, а още повече и на

...
Чудо е нужно на Арда, а още повече и на
Коментари Харесай

Арда и Локо ще залеят пазара с играчи

Чудо е нужно на Арда, а още повече и на Локомотив (София), с цел да се преборят за седмото място в класирането. Ако " сините " от Кърджали въпреки всичко имат някакви очаквания при триумф през днешния ден, то при " червено-черните " нещата изгубиха смисъл след отпадането от ФК ЦСКА 1948 от шампионата за Купата на България, написа " Мач Телеграф ".

Със сигурност обаче за много от футболистите в двата тима мачовете до края на сезона ще имат и различен смисъл. А той е обвързван най-много с персоналното им бъдеще. Справка демонстрира, че цялостен тим, заедно с запасите, ще бъде изплют от " Арена Арда " и стадион " Локомотив " след края на сезона. Близо 24 са играчите със сини и червено-черни фланелки, които ще би трябвало да си търсят нови тимове. 10 са тези в Кърджали, а сега единствено Сако съумя да си уреди още един сезон в тима. А измежду тези, които може да си тръгнат, са Коконов, Тетах, Ндиайе и други Според осведомени в Кърджали ще започват през лятото стратегия - " Пълна смяна ". Смята се, че много играчи към този момент са изчерпали лимита си.Ю
 Арда се нуждае от победа над Локо (София), с цел да запази очаквания за 7-ото място
Арда се нуждае от победа над Локо (София), с цел да запази очаквания за 7-ото място

Мачът е от 17:45 часа

По-страшно е ситуацията в " Надежда ", където Иван Василев разгласи, че най-вероятно ще хвърли кърпата след края на сезона. И това може да обърка много проекти. Заплатите в " Надежда " може и да не са от най-големите в елита, само че Локомотив е тим от столицата и това е сериозен коз спрямо конкуренцията от останалите елементи на страната. Данните сочат, че 14 са играчите, чиито контракти изтичат в края на сезона. Със сигурност обаче тази численост ще скочи, в случай че Иван Василев бъде корав в позицията си и се отдръпна от Локомотив Сф през лятото. Определено не са доста претендентите, които желаят да влагат в родните клубове.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР