Чудната история на Екзюпери Малкият принц ще бъде представена от

...
Чудната история на Екзюпери Малкият принц ще бъде представена от
Коментари Харесай

Малкият принц каца в Пловдив

Чудната история на Екзюпери " Малкият принц " ще бъде показана от 19 ч. тази вечер на сцената на Държавния куклен спектакъл в Пловдив. Спектакълът обаче не е единствено за деца, само че и за възрастни. Затова е най-добре да хванете на разположение своя хлапак и да отидете в салона с него. Така хлапетата по-лесно ще схванат протичащото се на сцената ​- ще има ко​й да им изясни какво е другарството, любовта към една роза и какво е да опитомиш лисица. Именно това цели да предизвика постановката - назидателен диалог сред родител и дете - с цел да може молбата " Нарисувай ми овца ", да е най-истинското и естествено нещо, което може да ни се случи в живота.

Сюжетът се върти към разказите на дребния принц за неговата „ планета “ ​- метеорит, който е огромен колкото къща и се споделя B612. На него има 3 вулкана -два дейни и един задремал, и една роза. Той прекарва дните си, грижейки се за метеорита и най-много за розата, като непрекъснато къса баобабовите дървета, които се пробват да пораснат там. Те биха разрушили дребния му свят, в случай че им се разреши да порастат. Един ден принцът взема решение да напусне метеорита, с цел да види каква е останалата галактика, и посещава шест други метеорита, на всеки от които живее възрастен, който има своите особености.

Режисьор на постановката е Руслан Кудашов. За сценографията и куклите дават отговор Алевтина Торик и Андрей Запорожски. Продължителността на спектакъла е 60 минути и е подобаващ за малчугани над 6 години. Билети могат да бъдат закупени на касите на Ивентим, онлайн на eventim.bg и на място в Кукления спектакъл.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР