Чудесна новина пристигна тази седмица за всички пораснали и непораснали

...
Чудесна новина пристигна тази седмица за всички пораснали и непораснали
Коментари Харесай

Още един ексклузив за PlayStation ще направи премиерата си за PC

Чудесна вест дойде тази седмица за всички пораснали и непораснали деца от Insomniac Games и PlayStation. Двете студиа оповестиха, че Ratchet and Clank: Rift Apart ще излезе и за лични компютри, откакто това се случи за конзолата на Sony. Играта излезе като ексклузив за PlayStation преди две години. Новината за появяването на играта за PC заяви Джулиан Хайбрегтс от Nixxes Software, които са основатели на врата на играта за лични компютри.

Windows версията на Ratchet and Clank: Rift Apart идва с цялостна поддръжка на технологията за трасиране на лъчите, която с изключение на в предаване на отраженията ще покаже достолепията си и при отразяване на сенките за още по-автентично прекарване. Осигурява се поддръжката на широкоекранни монитори и резолюции, като 21:9, 32:9 до 48:9, като както синематиките, по този начин и геймплея е усъвършенстван за широкоекранни съоръжения с до три монитора.

Осигурява се също цялостна поддръжка на технологии, като NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 2, Intel XeSS, NVIDIA Reflex и тази за възстановяване на качеството на картината NVIDIA DLAA, както и технологията на Insomniac Temporal Injection. Разбира се, че е доставена цялостна поддръжка на мишка и клавиатура с опция за смяна на контролите, Dualshock и други контролери.

Ratchet and Clank: Rift Apart излиза в Steam и Epic Games Store на 26-ти юли.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР