Чудесен концерт изнесе съставът на Духов оркестър Пловдив“ до Новотела

...
Чудесен концерт изнесе съставът на Духов оркестър Пловдив“ до Новотела
Коментари Харесай

Концерт на Духов оркестър Пловдив зарадва минувачите по Пешеходния мост

Чудесен концерт изнесе съставът на " Духов оркестър Пловдив “ до Новотела (Гранд Хотел Пловдив), откъм страната на Пешеходния мост в регион " Северен “.

Музикантите извършиха известни мелодии от своя богат репертоар.Мероприятието се трансформира в атрактивна изненада за минувачите, които се потопиха в атмосферата на наближаващите Коледни празници.

" С този прелестен концерт желая да пожелая на всички една тиха, спокойна и изпълнена с мир и естетика Коледа.Нека във всяко семейство има топлота, здраве, благополучие и благополучие.Да има повече вяра и светлина за всички! “, поздрави жителите кметът на регион " Северен “.

" Духов оркестър Пловдив “, с началник и диригент Николай Гешев, е притежател и последовател на богатите музикални обичаи на жанра в града. Градският духов оркестър е емблематична групировка за Пловдив в продължение на повече от 40 години. Оркестърът е закрит през 2000 година заради липса на средства за прехрана, само че през 2007 година са направени действия за възобновяване му и от този момент той още веднъж непроменяемо радва пловдивчани с богатия си репертоар и прелестно звучене.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР