Човек се пречиства и извисява духовно чрез конкретни стъпки и

...
Човек се пречиства и извисява духовно чрез конкретни стъпки и
Коментари Харесай

Какво ни дава житният режим и подходящ ли е за всеки

Човек се пречиства и извисява духовно посредством съответни стъпки и хранене и една от тези стъпки, съгласно Петър Дънов, е спазването на житен хранителен режим.

Житният режим е процедура, която може да се ползва целогодишно и оказва помощ да се почистим и физически, и да подхраним духовните си сили, сподели в предаването „ Тази неделя “ по bTV Камелия Костадинова от самодейността „ Дар лимец “.

Прилагането му има отношение към лунния цикъл, другите месеци и дни от седмицата.

Режимът включва жито, ябълки, орехи и мед.

Д-р Мария Николова – експерт по хранене и диететика, разяснява, че този модел на хранене е в унисон с най-новите трендове – така наречен растително основана диета. Той включва зърнена храна и ядки – два непълноценни протеина, които се съчетават един пълностоен протеин, витамините от група Б, фибри, омега 3, витамини в ябълката и елементарни захари от меда, посочи тя.

От диетологична позиция спазването на този режим не би довел до някакъв разтърсвания на здравия организъм. Спазващият го обаче не би трябвало да има проблем с метаболизма или стомашно-чревни недоволства. Не бих съветвала хората своеволно, за диета, да съблюдават този режим, уточни Николова.

Вижте повече във видеото: -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР