Човек пострада при тежка катастрофа на главен път Е-79 между

...
Човек пострада при тежка катастрофа на главен път Е-79 между
Коментари Харесай

Зрелищно меле блокира трафика по Е-79 СНИМКИ

Човек пострада при тежка злополука на основен път Е-79 сред Монтана и Враца, оповестява BulNews. Инцидентът е станал близо до разклона за Вършец.

Лекотоварно камионче "Ситроен " с видинска регистрация е пътувало от Монтана към Враца и водачът е дал мигач, с цел да завие наляво. Водачът на движещия се зад него фирмен "Фолксваген " T-Roc със софийска регистрация тръгнал да изпреварва "Ситроен "-а, само че не видял сигнализацията и го блъснал откъм гърба. Ударът е бил толкоз мощен, че камиончето се обърнало на пътя.



В леката кола на компания "Ник Електроникс " ООД за земеделска техника са били двама души, а в "Ситроен "-а трима, като всички те са от село Пудрия и са служащи на полето. При мощния конфликт е потърпевш 41-годишен пасажер от камиончето. Вследствие на удара и по двете возила има съществени материални вреди.



На мястото пристигнали полицейски екип и кола за спешна помощ. Раненият мъж е вдигнат в схващане за врачанската болница за спомагателни проучвания.

Очаква се на местопроизшествието да дойде кран, който да изправи преобърнатия "Ситроен ".

Шофьорите, пътуващи по трасето да бъдат деликатни, защото лентата от Враца към Монтана е заета от патрула на полицията и авариралата кола.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР