Читател на Plovdiv24.bg сигнализира за лоша търговска практика на една

...
Читател на Plovdiv24.bg сигнализира за лоша търговска практика на една
Коментари Харесай

Голяма търговска верига затвори свой магазин в Пловдив и остави купчина боклуци след себе си

Читател на Plovdiv24.bg алармира за неприятна комерсиална процедура на една от огромните търговски вериги. Ето какво ни написа:

" Здравейте! Обръщам се към вас защото желая да дам публичност на едно безчинство, осъществено от притежателите на верига хранителни магазини. Магазинът на дадената верига се намира на ул. " Елин Пелин " 1 в кв. " Прослав ".

Миналата седмица взеха решение да изкарат и последните неща останали в остарелия им обект и, както може да се види на фотосите, взеха решение просто да ги изхвърлят зад магазина пред площадката на жилищният блок.

Преди да подам този сигнал към вас и други институции, общително изчаках една седмица, с цел да видя дали някой от веригата ще благоволи да пристигна и да си изхвърли отпадъка в контейнерите, които апропо са на не повече от 50 метра от магазина.

Положението е радостно, излизат майките с децата, духне вятър и всичко става като в приказка с хвърчила. Надявам се снимковият материал и проблема да са ви задоволителни с цел да може да види обществото какъв брой " виновни " са някогашните притежатели на този магазин - в частност хранителната верига КООП. ".

Plovdiv24.bg потърси коментар от РПК " Наркооп " -  Пловдив, който ръководи веригата " КООП ". Оттам ни благодариха, че сме ги уведомили за казуса с обекта на ул. " Елин Пелин " 1 в кв. " Прослав ". Обещаха, че в най-скоро време ще подхващат нужните ограничения.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР