Читател на Plovdiv24.bg сигнализира за изоставен автомобил, който пречи на

...
Читател на Plovdiv24.bg сигнализира за изоставен автомобил, който пречи на
Коментари Харесай

Този изоставен от години автомобил в Пловдив създава предпоставка за ПТП

Читател на Plovdiv24.bg алармира за зарязан автомобил, който пречи на придвижването на натоварено кръстовище в " Южен ". Ето какво ни написа:

Става въпрос за автомобил, който, както е видно от фотосите, паркиран съвсем на кръстовището на ул. " Николай Коперник " с бул. " Македония ". Освен че лимитира видимостта на всички, излизащи от " Николай Коперник ", то това МПС, недвижещо се от години, е причина за ПТП.  Липсват тези наложителни по закон 5 м буфер от кръстовище или пешеходна пътека, които да ги употребяват, с цел да отбият и се разминат с идващото МПС. Влизащите коли са принудени да връщат на заден ход към булеварда, който както е известно се употребява интензивно от коли, рейсове, камиони... Много постоянно съм се разминавал на косъм от зверска злополука.

Не знам какъв човек би трябвало да си и какъв нарцисизъм би трябвало да притежаваш, с цел да гледаш по какъв начин причиняваш ежеминутно голям дискомфорт и заплаха за живота на всички.

Отговорът от Общината: трябвало по разпоредба да минат определен брой години от приключването на техническия обзор, с цел да се задействат.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР