Читател на Moreto.net се оплака от чести спирания на водата

...
Читател на Moreto.net се оплака от чести спирания на водата
Коментари Харесай

Варненец се жалва от вида на улица след ремонти на ВиК и силно варовита вода

Читател на Moreto.net се оплака от чести прекъсвания на водата в кв. " Аспарухово " и типа на инфраструктурата след поправки на ВиК - Варна

" Няма лято през последните години, през което да няма прекъсване на водата в региона на ул. " Моряшка " (обикновено в най огромните жеги). Правят се поправки, постоянно на едни и същи места, след което улицата - калища, импровизиран трошляк и локва с вода, която не изчезва ", написа той.

По думите му водата е мощно варовита, кухненската посуда е непрекъснато покрита с натрупвания, а електроуредите - перални и бойлери, се постанова да бъдат ремонтирани или да бъдат заменяни с нови.

" Официалният отговор от лабораторията на ВиК - Варна е, че стойностите са в допустимите правила по закона и решението за нас като клиенти е да си мием чиниите и чашите с оцет и лимон, с цел да се почистват налепите ", добавя той.

" Когато това е провалянето върху вилици и лъжици, какво остава за човешкото тяло - това се води питейна вода въпреки всичко ", пита се варненецът.

И приключва: " Все по ясно става, че системата в тази страна не работи оптимално и гласовете на гражданите/клиентите

не се чуват, до момента в който не бъдат чути през медиите ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР