Чисто технически аз не успях да направя това, което трябваше

...
Чисто технически аз не успях да направя това, което трябваше
Коментари Харесай

Габи Петрова: Технически не бях на ниво в Токио

Чисто механически аз не съумях да направя това, което трябваше да направя, призна примата ни на троен скок Габриела Петрова при завръщането си в София. На втора поредна олимпиада Габи остана отвън финала в тройния скок при дамите. Българката, четвърта на международното състезание в Пекин 2015, направи единствено един сполучлив опит в квалификациите - 13.79 метра, който не й стигна, с цел да откри място измежду 12-те финалистки в Токио.

" След втория опит направих фал и отскочих надалеч от дъската. След това на третия опит направих още веднъж направих фал, откакто настъпих с малко дъската. Ако не бях настъпила дъската щяха да се класирам за финала “, бяха първите думи на Габриела Петрова на летище " София ".

" Опитът, който имам толкоз години в бранша ми оказва помощ да запазя хладнокръвие. Не се случиха нещата. Здрава съм, и аз, и треньорът ми. Върнахме се живи и здрави. Спазвахме всички ограничения в Токио. Опазих се от травми. В самия ден на надпреварата се усещах добре. Климатът бе тежък. Но времето е бе доста тежко, топло и влажно. Всяко едно от тези неща оказва въздействие.

Трябва да участвам на 100 % в това, което върша. Уча се във всяко едно съревнование. Има още какво да покажем. Най-важно е душевен да си умря една, две седмици, само че на първо време да се наспя след тези пътувания ", сподели Петрова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР