ЧИмам прост въпрос: Наистина ли смятате, че бившият премиер и

...
ЧИмам прост въпрос: Наистина ли смятате, че бившият премиер и
Коментари Харесай

Паунова: Наистина ли смятате, че главният прокурор на републиката не бива да се охранява от държавата?

ЧИмам елементарен въпрос:

Наистина ли смятате, че някогашният министър председател и някогашният началник на Народното събрание не следва да се охраняват от страната?
 Гласуване с неразбираем край: Ще пази ли НСО Борисов и Гешев? Гласуване с неразбираем край: Ще пази ли НСО Борисов и Гешев?
Ще има ли промени в Закона за Националната работа за защита и ще бъде ли стеснен кръгът от охранявани лица - тези въпроси след първо...

Наистина ли смятате, че основният прокурор на републиката не трябва да се охранява от страната?

И апелирам ви не ми обяснявайте за ПКП-та, Бойко Борисов и Иван Гешев. Защото в случай че закон се прави съгласно индивида, за който ще се ползва, това е неприятна процедура, от която би трябвало да се бяга ", написа журналистката.

" Идеята на НСО е да обезпечава сигурността на хората, които вземат тежки и значими решения в страната. А тежките и значими решения вървят със опасност по принцип.

Как пък сме постоянно в две крайности: от мултитемпературен охладител до умишлено излагане на риск?
 Скандал и обиди сред депутати поради измененията в Закона за НСО Скандал и обиди сред депутати поради измененията в Закона за НСО
Огромен скандал сред депутатите в Народното събрание се разиграва поради гласуването на измененията в Закона за НСО в пленарната зала. Представи...

И отново да кажа: аргументът с имената не е мотив. Защото в случай че Народното събрание прави елементарно и без планиране закон анти-еди-кой-си със същата лекост ще приема и актове про-еди-кой-си. "

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР