ЧЕЗ Разпределение България влага 4.5 млн. лв. в реконструкция на

...
ЧЕЗ Разпределение България влага 4.5 млн. лв. в реконструкция на
Коментари Харесай

ЧЕЗ влага 4.5 млн. лв. за подобряване на електрозахранването в София

" ЧЕЗ Разпределение България " влага 4.5 млн. лева в реорганизация на подстанция в София, която ще усъвършенства електроснабдяването в огромна част на София, оповестиха от сдружението в понеделник. Ремонтът е почнал и се завърши през ноември 2019 година

Подстанция " Фестивална “ обезпечава електрозахранването на 40 хиляди консуматори в кварталите " Младост " 1 и 2, " Дружба " 1 и 2, " Гара Искър ", " Горубляне ", " Полигона ", както и потребителите в региона на 7-ми километър.

По проект и със съответните позволения, в подстанцията се реконструират разпределителни уредби приблизително напрежение, прави се ремонт на съществуващи, доставка и монтаж на нови уреди и съоръжение.

Проектът е един от най-сложните за реализация измежду изпълняваните от сдружението. За безвредната работа на чиновниците и отбраната на живота и здравето им се правят оперативни превключвания за извеждане на оборудванията от работа и обезпечаване на различно електрозахранване, показаха от компанията. Тя добавя, че е подхванала всички вероятни ограничения за гарантиране на сигурността на услугата на потребителите по време на ремонта и минимизиране на разстройства в електрозахранването, като планува и краткотрайна основна станция, която да извършва функционалностите на подстанцията, до момента в който трае нейната реорганизация.

Претоварване на различно обезпеченото електрозахранване обаче довело до спешни спирания в кв. " Дружба " в столицата в работните дни на предходната седмица и през днешния ден. От ЧЕЗ се извиняват за породеното стеснение и декларират, че поставят старания спиранията на електрозахранването да са допустимо минимум.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР