„ЧЕЗ Разпределение България“ преустановява планираните ремонтни дейности за периода 10

...
„ЧЕЗ Разпределение България“ преустановява планираните ремонтни дейности за периода 10
Коментари Харесай

ЧЕЗ спира ремонтите по време на матурите

„ ЧЕЗ Разпределение България “ прекратява плануваните ремонтни действия за интервала 10 - 15 юни 2018 година, от 7:30 часа до 17:00 часа, по уреди, които зареждат държавни, общински и частни образователни заведения на територията, обслужвана от сдружението.

Това оповестиха от пресцентъра на сдружението.

В началото на май бяха осъществени изключителни обходи на оборудванията, захранващи учебни заведения, с цел да се обезпечи безупречното им техническо положение и увеличи сигурността на електрозахранването по време на националното външно оценяване (матурите).

„ Матурите са доста значим миг в живота на децата и техните родители и ние сме подхванали специфични ограничения, с цел да подсигуряваме спокойното им протичане. Създали сме организация за предпочитано възобновяване на електрозахранването за образователните заведения, където ще се организират матури “, сподели Васил Василев, шеф „ Експлоатация на мрежата “ в „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД.

Компанията сформира графика на плануваните поправки, като се преценява с датите на изпитите за външно оценяване и, при нужда, съгласува изключванията на електричеството с управленията на учебните заведения.

При съвпадане на планувани действия и изпити, ремонтите ще бъдат отлагани за по-късен интервал, а в случай че ремонтът към този момент е почнал, той ще бъде краткотрайно преустановяван и електрозахранването ще бъде възстановявано.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР