Четвъртодивизонният Транмиър Роувърс отстрани Форест Грийн Роувърс след равенство 1:1

...
Четвъртодивизонният Транмиър Роувърс отстрани Форест Грийн Роувърс след равенство 1:1
Коментари Харесай

Транмиър на една крачка от промоцията

Четвъртодивизонният Транмиър Роувърс в профил Форест Грийн Роувърс след тъждество 1:1 като посетител във втория дуел от плейофите сред двата тима.

По този метод Транмиър си осигуриха дуел с Нюпорт Каунти на “Уембли “, спечелилият от който ще си обезпечи промоция в Лига 1 (третия ешелон на британския футбол).

Първият дуел сред тимовете беше приключил с победа 1:0 за Транмиър. Форест Грийн предстоящо постановиха домашен напън в първите минути на дуела. Това разумно докара и до гол за тима на Форест. В 12-ата минута Джозеф Милс засече подаване на Жуниор Мондал, с цел да даде задатък на домакините.

След гола обаче гостите се окопитиха в търсене на изравнителен гол. След интервал на нескончаем напън Транмиър съумяха да доближат до по този начин значимия изравнителен гол. Това се случи в 27-ата минута, когато Джеймс Норууд се възползва от подаване на Кийрън Морис, с което резултатът стана 1:1. Така приключи и първото полувреме.

Второто полувреме предложи по-малко голови състояние за сметка на повече борба. Форест Грийн се опитваше да доближи до втори гол, който да вкара дуела в продължения. Опитите на домакините обаче се оказваха безплодни.

В 67-ата минути очакванията на Форест Грийн Роувърс понесоха нов удар. Халфът на домакините Каръл Уинчестър фаулира конкурент в средата на терена, при което съдията реши, че това е задоволително да му покаже втори жълт картон, респективно червен.

До края на дуела Транмиър контролираше събитията на терена и съумя да удържи равенството, с цел да си обезпечи среща с Нюпорт Каунти на “Уембли “ в опит да реализира желата промоция в Лига 1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР