Четвърти ден без информация, защо Москва издирва разследващия журналист Христо

...
Четвърти ден без информация, защо Москва издирва разследващия журналист Христо
Коментари Харесай

Четвърти ден без информация, защо Москва издирва Христо Грозев


Четвърти ден без информация, за какво Москва търси проверяващия публицист Христо Грозев. Днес съветският дипломат Елеонора Митрофанова се чака за диалог в Министерството на външните работи.

До този миг няма публична реакция от българското държавно управление по проблема „ Христо Грозев “. Служебният кабинет заседава през днешния ден. Ще бъде ли коментирана тематиката - следва да разберем.

Този следобяд Елеонора Митрофанова би трябвало да пристигна във външното ни министерството. Срещата идва четири дни след излизането на вест. България обаче към момента не знае какво е обвиняването на Кремъл против търсения Грозев.

Министерство на външните работи реши да организира срещата след коледните празници, а служебното държавно управление към момента резервира безмълвие по тематиката.

Вчера в ефира на bTV Грозев показа, че с предложение за помощ към този момент са се свързали с него държавните управления на няколко европейски страни. Българските институции са в контакт с него, както и интернационалните служби, прецизираха за bTV от президентството.

Българските служби са се свързали с Грозев преди два дни, удостовери за „ Тази заран “ специалистът по национална сигурност Бойко Ноев, който също е разговарял с Грозев. Ноев акцентира обаче, че съветското въздействие в българските служби към момента не е изкоренено.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР