Четирите партии от управляващото мнозинство се събират на коалиционен съвет

...
Четирите партии от управляващото мнозинство се събират на коалиционен съвет
Коментари Харесай

Властта се събира на коалиционен съвет за военната помощ за Украйна

Четирите партии от ръководещото болшинство се събират на съдружен съвет поради различията към настояването за военна помощ от България за Украйна. Заседанието стартира след 17 ч. 

Преди седмица Комисията по външна политика утвърди дълбокосмислен текст на плана, с който се дава обещание за Украйна, като по този начин и не се разбра какво въобще включва този термин. 

Съветът на обединението би трябвало да разгласи и кои ще са участниците в делегацията, с която Кирил Петков има намерение да посети Киев на 27 април. 

да вземат участие в групата, макар че министър председателят настояваше да се насочи обединен сигнал за поддръжка към Украйна от страна на всички членове на обединението. Не е ясно кого ще изпрати " Демократична България ". 

От Има Такъв Народ излъчиха депутата Станислав Балабанов, а Политическа партия - Калоян Икономов. 

Часове преди срещата на водачите от обединението, Слави Трифонов разкритикува остро премиера Кирил Петков поради апела му всеки искащ българин да подари една заплата, с която украинската войска да си купи нужното въоръжение. 

Трифонов дефинира това предложение като " най-чудовищната нелепост " и съобщи, че даването на оръжие е " работа на страната, а не на елементарните хора ". 

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР