Четирима полицаи във Великобритания арестуваха жена за това, че е

...
Четирима полицаи във Великобритания арестуваха жена за това, че е
Коментари Харесай

Лудост на Острова! Арестуваха жена, защото... седяла на пейка СНИМКИ/ВИДЕО

Четирима служители на реда във Англия арестуваха жена за това, че е "седяла на скамейка " на брега на морето, съгласно нейното изказване. Видео за ареста пусна "Дейли мейл ".

На полицията е казано да глобява нарушителите на ограниченията против коронавирус единствено след едно устно предизвестие, се споделя в отчети.

Служителите ще начисляват на хората санкция от 200 лири в случай че считат, че човек нарушава рестриктивните мерки и няма да се прибере вкъщи, когато бъде предизвестен един път.

Появиха се фрагменти, показващи трима служители на реда, обграждащи жена в Нюкасъл, за която се твърди, че напуща дома си повече от един път дневно.



Няколко полицейски служби издадоха разпореждането в събота, защото лекарите споделиха, че натискът от ковид може да се утежни през идващите седмици.

Премиерът Борис Джонсън се ангажира да имунизира стотици хиляди хора дневно, с цел да може ограниченията да се разхлабят преди Великден.

Центровете за всеобща имунизация - ситуирани в Нюкасъл, Манчестър, Лондон, Стивънидж, Съри, Бристол и Бирмингам - могат да имунизират до четирима души в минута и ще работят дружно с кабинети за общопрактикуващи лекари и други, с цел да се опитат да реализират амбициозната цел на премиера.

Копирано от standartnews.com

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР