Четирима души са загинали в пожар, който избухна днес в

...
Четирима души са загинали в пожар, който избухна днес в
Коментари Харесай

Адът слезе в Токио, четири трупа и десетки ранени

Четирима души са починали в пожар, който избухна през днешния ден в строяща се офис постройка в западните покрайнини на Токио. Ранени са към 40 души, 20 от които са в тежко положение, оповестиха локалните управляващи.
Смята се, че в постройката е останал блокиран още един човек. На мястото са изпратени над 70 коли за спешна помощ и пожарни коли.
Триетажната постройка в Тама сити, която има също три подземни етажа е била на стадий на дотъкмяване. Около 300 служащи са се намирали на градежа при експлоадирането на пожара.
Кадри, излъчени по малкия екран, демонстрират по какъв начин служащи се избавят от пламъците на прилежащ паркинг.
Причината за пожара и размера на вредите към момента се откриват, споделиха от противопожарната работа. Според организация Киодо допуска се, че пожарът е тръгнал от възпламеняване на строителни материали на най-долния под земята етаж при работа с металорежеща машина.
Пожарите на строителни площадки в Япония не са необичайност. Само в Токио в здания в градеж, ремонт или възобновяване годишно се записват от 100 до 200 пожара, съгласно данни на противопожарната работа. Заваръчни работи, палеж или незагасени цигари от служащите са измежду главните аргументи за пожарите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР