Четирима депутати от Държавната дума от Единна Русия вече са

...
Четирима депутати от Държавната дума от Единна Русия вече са
Коментари Харесай

Турчак говори за депутатите от Държавната дума, които искат да отидат в зоната за специални операции

Четирима депутати от Държавната дума от " Единна Русия " към този момент са поискали да бъдат изпратени в зоната за специфични интервенции като част от съветските въоръжени сили, сподели Андрей Турчак, секретар на Генералния съвет на партията.

Според него това са Виталий Милонов, заместник-председател на комисията по фамилията, дамите и децата, Дмитрий Хубезов, ръководител на комисията по опазване на здравето, Дмитрий Саблин, заместник-председател на комисията по защита, и Сергей Сокол, заместник-председател на комисията по икономическата политика и секретар на Хакасския районен клон на „ Единна Русия “.

Турчак напомни, че Хубезов, Саблин и Милонов работят в Донбас и избавят цивилни от първите дни на специфичната военна интервенция.

" Те добре знаят какво е да си руснак на изконна съветска земя, окупирана от неонацистите. Каква е битката за правото да си руснак ", изясни политикът.

Сега заявките ще бъдат прегледани от Министерството на защитата.

Самият Виталий Милонов сподели, че към този момент е в Донбас.

„ Аз не съм професионален боен или стеснен експерт. Но не мога да заставам настрани от тези, които през днешния ден са най-хубавата част от нашия народ, които с оръжие в ръце разрушават злия зложелател “, цитира го пресслужбата на „ Единна Русия “.

Той означи, че е взел решение за себе си да напише заявление за доброволна готовност на фронта, а също по този начин изиска да дефинират служебните му отговорности и да го изпрати до местоположението на дейните елементи.

„ Днешната война в Украйна против Русия – това е войната на целия Запад против нас, нашето бъдеще, против нашите деца. Аз самият съм татко на шест деца. И ясно разбирам, че в случай че ние не пазят нашата чест, независимост и достолепие в този момент, тогава Западът приготви за Донбас ориста на техните прислужници “, акцентира депутатът.

Руският президент Владимир Путин на 21 септември разгласи частична готовност. Според министъра на защитата Сергей Шойгу това е належащо за управление на 1000-километровата линия на прикосновение и освободените територии в Украйна. Предвижда се призоваването на до 300 хиляди резервисти.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР