Четири зодии имат повод да се усмихнат широко тази седмица,

...
Четири зодии имат повод да се усмихнат широко тази седмица,
Коментари Харесай

Новата седмица ще напълни банковите сметки на ЧЕТИРИ зодии с финикийски знаци! Пари, пари, много пари!

Четири зодии имат мотив да се ухилен необятно тази седмица, тъй като Съдбата ще им направи великодушен подарък – ще изпълни банковата им сметка с финикийски знаци, освен това най-вероятно напълно ненадейно!

При това сумата в банковата ви сметка надалеч няма да е всичко! Представителите на тези зодии ще получат скъпи прекарвания, изобиле на продан на сили и нови знания за същността на парите. Разберете кои са избраниците на Съдбата, които ще им се отворят доста положителни благоприятни условия да понатрупат пари през идващите 7 дни:

Телец

Те са прекомерно опитни в харченето на пари. Телецът е зодия, която не обича да се опитва прекомерно доста с финансовите си средства, само че те са гениални в да харчат и да влагат умно. През идната седмица Телците би трябвало да играят своите карти на сигурността, като правят това, което знаят. Правилото е да не влизат в финансови случки, които не са част от техническата им компетентност или занимание. Въпреки това, Телците следва да заемат дейна позиция, с цел да предотвратят активите си от спад.

Дева

С дълбоки знания в деловия свят и експертиза в наличните финансови благоприятни условия, Девата постоянно има план-Б, който да я зарежда. Следващата седмица ще бъде доста парично сполучлива за тази зодия. Ще бъдат предоставени благоприятни условия за положителни финансови вложения или нова работа с висок обезщетен пакет.

Козирог

Задоволството на Козирога от мениджмънта на техните финанси и вложения в никакъв случай не може да се подцени. Следващата седмица може да бъде най-успешната, която ще види зодията от доста време насам. Kозирогът би трябвало да се концентрира върху задачите си и да не се предлага единствено върху личните си хрумвания. Подходът „ в случай че може да се хвърли пара за нещо “, е постигнал с точки, само че затова няма честност в този метод.

Водолей

Те са родени във водата на знанието и интелигетността. На същото ниво, Водолей е прочут с ненадминати хрумвания и нововъведения като водач в бизнеса на огромни групи. Следващата седмица ще подчертае тези благоприятни условия и ще позаля щедро на парично равнище.

В последна сметка, Седмицата на парите разяснява, че триумфът не идва единствено от персоналните ни старания, и че всичко е обвързвано с силата, която получаваме. Помислете за това, към което сте се насочили. Надяваме се, че всички, които принадлежат към тези зодии, означават оптимални резултати в идната седмица! А за всички останали – триумфът следва, заради което би трябвало да бъдем подготвени да го приемем и да му дадем зелена светлина. Който и да е методът, дано да продължим да имаме вяра в себе си, да работим старателно, и да пораснем като духовни същества, като научим да разбираме и да стойм по-добре в света.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР