Четири са жертвите на жестока верижна катастрофа край Денвър, в

...
Четири са жертвите на жестока верижна катастрофа край Денвър, в
Коментари Харесай

Ужасяваща катастрофа с много жертви заради бесен тираджия

Четири са жертвите на жестока верижна злополука край Денвър, в която взели участие минимум 24 леки коли и 4 тира. Според очевидци пламъците били толкоз огромни, че нито те, нито избавителният екип можели да приближат минути след конфликта, оповестява bg-voice.com.  

Властите арестуваха 23-годишния Роджър Лазаро Агуилера-Медероз, който бил зад кормилото на тира, врязал се в колона от спрели коли на междущатската автомагистрала I-70 край Лейкууд, на 10 км от Денвър. Шофьорът е от Тексас и все още няма информация да е използвал алкохол или опиати. Той се е разминал единствено с леки пострадвания.

Срещу водача са повдигнати обвинявания за причиняване на гибел. Шестима души бяха признати в болница в четвъртък поради случая. 

Властите към момента работят по това да разпознават починалите. В петък денем на мястото към момента имаше ламарини от блъснатите коли.  

" Щетите са съществени ", сподели Тай Кънтримен от полицията в Лейкууд, Колорадо. " Просто не е за поверие ", добави той.   Според очевидци на пожара, който избухва от конфликта, камионът, който блъснал колоната, бил с намерено ремарке и возил дървен материал.  

Снимки от случая демонстрират големите пламъци и облаци от пушек. Спасителните екипи били затруднени да смогнат на огъня, описват очевидци на сцената. Някои от тях се включили и помагали като придвижват вода от жилищен комплекс наоколо.  

Часове след злополуката видео разкри скоростта, с която тира на Медероз минава около другите водачи в правата. Според управляващите, тирът се движел с минимум 130 км в час. На втората минута от видеото се вижда по какъв начин камионът профучава над инцидентно записващ пътуването си водач.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР