Четири района от София също станаха част от кампанията Солидарен

...
Четири района от София също станаха част от кампанията Солидарен
Коментари Харесай

За БСП уважението към възрастните е един от основните признаци за здраво и отговорно общество

Четири региона от София също станаха част от акцията " Солидарен Великден "

„ С част от актива в моя регион „ Възраждане " се включихме в акцията на Българска социалистическа партия " Солидарен Великден ". Днес дарихме козунаци, торти и плодове на Дома за остарели хора в Зона Б-5, бл. 4. От години организацията на Българска социалистическа партия в регион „ Възраждане " оказва помощ на възрастните наши съграждани. Работим чудесно с шефовете на Дома. Великден е свят празник и е значимо тези хора, които са надалеч от фамилиите си, да почувстват топлота и грижа. Уважението към възрастните е един от главните признаци за крепко и отговорно общество. Аз съм удовлетворен, че през днешния ден видях усмивки на лицата на хората, а сърдечните им пожелания за светли и спокойни празници ме стоплиха. Пожелах им да са здрави и все по този начин с необятни усмивки и доброта да ни посрещат, а ние ще продължим постоянно да ги посещаваме и да оказваме помощ с каквото можем ", показа Иван Таков.



И районната организация на Българска социалистическа партия в „ Слатина " се включи в националната самодейност на Българска социалистическа партия „ Солидарен Великден ". Възрастни хора бяха зарадвани с козунаци за идния ярък празник.
Младежи от БСП-„ Триадица " също се включиха в добротворчеството и доставиха 22 пакета с 308 хранителни артикули от първа нужда за нуждаещите се. Продуктите бяха доставени на палатките на „ Системата ни убива ".



Българска социалистическа партия в „ Красна поляна " и Инициативният комитет " Бъдеще за „ Красна поляна " раздадоха хранителни пакети на нуждаещи се жители също в границите на акцията " Солидарен Великден ".
„ Нека Великденските празници ви дарят с доста очаквания и фантазии. Нека в фамилията ви има мир и съгласие. Нека трапезата ви бъде цялостна и сърцата ви изпълнени с обич. Спокойствие да цари в душите ви и здраве дано ви крепи! ", пожелаха участниците в самодейността.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР