Четири лица са с повдигнати обвинения за участие в организирана

...
Четири лица са с повдигнати обвинения за участие в организирана
Коментари Харесай

Зрелищно ВИДЕО! С мръсни секс записи изнудвали момичетата...

Четири лица са с повдигнати обвинявания за присъединяване в проведена незаконна група за трафик на дами. Това сподели шефът на Специализираната прокуратура Димитър Петров на брифинг по отношение на разрушена проведена незаконна група за трафик на дами.

Групата е работила на територията на България и Федерална Република Германия. Градовете в България, в които е била най-активна, са София, Ямбол, Силистра, Бургас. Методиката на набиране на дамите са били два: първият - посредством потребление на скъпоструващи коли.

Участниците в групата са обикаляли заведения по морето, запознавали са се с несъмнено момиче, симулирали са обич и въз основа на тези взаимоотношения момичето е било изпращано в Германия, където е принуждавано да проституира.

Другият метод е бил след инцидентен сексуален акт, който е бил следен и записан, след което девойките са били принуждавани да проституират със закани, че записът ще бъде публикуван.

Иззето е огромно количество пари, банкови нареждания за над 500 000 лв.. Жертвите са пълнолетни, като на територията на България са открити пет девойки, жертви на незаконната формация.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР