Често тялото на мъжа издава с какъв по вид и

...
Често тялото на мъжа издава с какъв по вид и
Коментари Харесай

За връзката между частите на тялото и размера на пениса

Често тялото на мъжа издава с какъв по тип и дължина "подизпълнител " разполага. Едва ли не всяка част от мъжкото тяло дава избрана индикация за размера на пениса. Поне по този начин настояват учените. Ето по какъв начин тялото на мъжа издават какво може да се чака от неговия пенис:

1. Ръстът

Знаете приказката за ниския мъж с огромния скиптър и противоположното. Истината е, че взаимозависимост сред височината на мъжа и дължината на пениса му няма, само че едно е реалност - междинните на растеж и
по-ниските мъже се радват на по-голяма известност измежду дамите.

2. Окосмението по тялото

Според дамите, щом един мъж е доста окосмен, то той е същински звяр в леглото. Респективно лишените от косми страдат от липса на тестостерон и затова са слаби в секса. Оказва се, че такава взаимозависимост няма, а дамите просто се пробват да измислят разумно пояснение за маймуната в леглото си.

3. Косата

Много дами считат, че плешивите мъже са по-страстни любовници.Това е истина. Според учените оплешивяването е разследване от интензивно произвеждане на мъжки хормони, което въздейства на половото движение.

4. Цветът на косата

Злите езици приказват, че тъмнокосите мъже са по-търсени полови сътрудници, тъй като по чисто географска логичност населяват по-топлите страни. Русите пък били в по-северните елементи на света.

5. Пръстите на ръцете

Жените настояват, че точно по пръстите на ръцете се ориентират най-лесно с какъв брой огромен пенис вероятно ще си имат работа. Някои дами гледат показалеца и междинния пръст, други
избират палеца. Оказва се, че този метод не е напълно неверен и мъжете с по-малки ръце и по-къси пръсти нормално са с по-малки "подизпълнители ".

6. Носът

Не е ясно кой е решил, че размерът на мъжкия нос е знак и за размера на члена, само че съгласно учените двете елементи на тялото нямат нищо общо. Сори, Моше.

7. Стъпалата

Ако носите 47 номер обувки, не е наложително и пенисът ви да е с олимпийски размери.

А някой е направил и систематизиране по размери и народност, ето картата:

http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР