Често пъти в кухнята ни се налага да настържем сирене

...
Често пъти в кухнята ни се налага да настържем сирене
Коментари Харесай

Как да настържем сирене и кашкавал, без да полепва по рендето

Често пъти в кухнята ни се постанова да настържем сирене или кашкавал, които да прибавим към някое ядене или салата. За страдание продуктите, които купуваме от магазина, не постоянно са с високо качество и е допустимо половината количество да остане полепнало по пръстите или рендето.

За да избегнете това и да не се получава цапаница към вас, предлагаме ви да се възползвате от един елементарен трик, благодарение на който ще избегнете това, до момента в който стържете на рендето сирене или кашкавал.
 Защо умните домакини поставят бучка захар при сиренето и кашкавала? Отговорът ще ви изненада! Защо умните домакини поставят бучка захар при сиренето и кашкавала? Отговорът ще ви изненада!
Кашкавалът и сиренето са едни от най-вкусните и потребни храни, които участват в хладилника в съвсем всяко едно домакинство. Тези млечн...

Как да настържем сиренето, без да остава по рендето?
Всичко, което би трябвало да извършите, преди да стартирате процеса по настъргване, е да извадите бутилката със зехтин от кухненския долап. Намажете с малко количество лой и двете страни на рендето и едвам по-късно започнете да стържете.

Това освен ще ви улесни и няма да се постанова по-късно да премахвате остатъците от продуктите, полепнали по инструмента, само че и ще можете с акуратност да измерите количествата, които желаете да добавите към салатата си или друго ядене.

Следващия път се възползвайте от този трик и се убедете сами, че работи!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР