Често не осъзнаваме колко сме променили и продължаваме да следваме

...
Често не осъзнаваме колко сме променили и продължаваме да следваме
Коментари Харесай

Знаете ли как ви е променило времето? Първото, което видяхте на изображението, го разкрива:

Често не осъзнаваме какъв брой сме трансформирали и продължаваме да следваме остарели правила от предишното. Нека се опитаме да разберем своите промени. Това е елементарен, бърз образен тест, който ще ни помогне в това. Изберете животното, което видяхте първо на картинката и прочетете какво значи вашият избор.

1. Сова

Станали сте по-мъдри, по-внимателни. Не сте толкоз безапелационни както преди. Разбирате, че не всичко зависи от индивида. Научили сте да преценяте събитията и своите благоприятни условия.

2. Мечка

Чувствате се уверени в себе си, в сравнение с преди станали сте по-силни. Научили сте се да довеждате нещата до усшешен край. Осъзнавате, че знаете и умеете повече, в сравнение с преди. Придобили сте опит в доста разнообразни сфери на активност.

3. Катерица

Станали сте по-практични. Научили сте да трупате ресурси освен за „ черни дни “. Научили сте се да управлявате своя сексапил, станали сте по-комуникативни. По-малк зависите от мнението на обществото, повече сте насочени към личния си живот.

4. Вълк

Започнали сте да се грижите повече за себе си, за личната си сигурност и комфорт. Като цяло се доверявате по-малко на хората. Появили са се у вас по-жестоки способи на решение на проблемите. Самотата към този момент не ви плаши.

5. Лисица

Научили сте се да приемате себе си с всички плюсове и минуси. Мислите по-добре и анализирате. Станали сте по-внимателни и внимателни. Имате личен морал и свои житейски правила.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР