Често ме питат какво е първото нещо, което ще направя

...
Често ме питат какво е първото нещо, което ще направя
Коментари Харесай

Деян Николов: За втори път ще сваля украинския флаг от сградата на общината

„ Често ме питат какво е първото нещо, което ще направя когато стана кмет. Съвсем почтено давам отговор, че напълно първото нещо, което ще направя, е да смъква украинския байрак от постройката на Столична община за повторно, само че този път като кмет на София. Двойният стандарт в града ни ще спре да се практикува със стъпването ми в кметския кабинет. За страдание, в геополитически проект по света има доста войни или военни интервенции. Както и да се назовават те, от тях страдат елементарните хора, с което ние от „ Възраждане " сме солидарни. Не се закачат на фасадата на общината всички флагове обаче. Стои единствено украинският байрак. С какво са по-различни всички останали мъже, дами, деца, възрастни хора, които страдат от споровете? На този въпрос никой от ръководещите София не може да отговори. ", сподели Деян Николов на отворена среща с жители.

Той добави, че на българските институции може да стои единствено българският байрак, тъй като, в случай че има различен, това съгласно интернационалното право значи, че страната е окупирана.

„ Като кмет на София съм задължен да запазя мира и спокойствието в града ми. Да изтрия разграничителните линии, които са основани измежду съгражданите ни. Да възстановя справедливостта за всички нас. Кажете ми за какво едни бежанци живеят в лагери, а други в първокласни хотели? Защо софиянци да плашат синя зона, а украинците, които са тук, част от тях с явно доста скъпи коли, да не заплащат. Ще преразгледам политиката на Общината във връзка на това и ще я трансформира, тъй че да оказва помощ на в действителност нуждаещите се, а не да облагодетелства всички. Бих попитал всички претенденти, в случай че решат да влязат в спор с мен, тъй като те го заобикалят: Знаят ли какъв брой енергийно небогати има в София? Знаят ли какъв брой майки има в София, които сами отглеждат децата си и се борят с ежедневните финансови и други проблеми. Кой се грижи за тях? Отговор няма да има на този въпрос от претендентите, които се борят да ви излъжат, само че аз ще ви го кажа - Никой. Ето за какво желая да трансформира философията на ръководство. Да разпределя заслужено ресурсите на София, с цел да осигуря на съгражданите си по-добра обществена и здравна инфраструктура, грижа за тях и по-късно за всички останали, които са ни потърсили за помощ, само че единствено в случай че установим, че в действителност имат потребност от нея. ", сподели още Деян Николов - претендентът за кмет на „ Възраждане " на отворената среща с жители.

„ Възраждане " е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР