Честността на вота е гарантирана. Това обяви президентът по време

...
Честността на вота е гарантирана. Това обяви президентът по време
Коментари Харесай

Румен Радев: Честността на вота е гарантирана

Честността на вота е обезпечена. Това разгласи президентът по време на посещаване в Русе.

" Направете си изследване, само че ще видите, че държавните управления на Бойко Борисов са дали под друга форма с публични поръчки над 100 млн. лв. във компания " Сиела ". Нищо не споделям, само че в случай че има някакви зависимости, те би трябвало изрично да се ревизират ", разяснява Румен Радев.
 Говорят младите политолози: Ще изстине ли столът на Радев на Дондуков 2? " Говорят младите политолози ": Ще изстине ли столът на Радев на " Дондуков 2 "?
“Говорят младите политолози “ е авторска поредност на Actualno.com, в която представяме мненията на новото потомство млади по...

По думите му българските жители би трябвало да са спокойни. " Вие чухте какво споделиха представителите на ЦИК и управлението на Министерство на вътрешните работи, че машини, които не са регистрирани в ЦИК, няма да бъдат допускани в изборите под никаква форма - било като запас, или като източник на аварийни елементи. Нека не се поддаваме на операции, а всички всеобщо да гласоподават ", съобщи Радев. Според него с тези кавги и клевети се цели да се дискредитират изборите, " тъй като виждат, че губят ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР